Jump to content
kpuser9

My Laptop do not boot in Clover UEFI

Recommended Posts

My Laptop do not boot in Clover UEFI

I have a Dell Notebook Latitude E6420 (i5-2540M @2.60GHz, 4GB RAM, 350GB HardDisk) and I m running Niresh Os X Yosemite in Legacy Mode with great success! I want to upgrade in Sierra and I downloaded Sierra Zone and I have made a Bootable USB according to instructions! I tried to install (clean install in UEFI Mode) but all I get after 15 minutes is a black screen with nothing! Clover default boots (as I already saw) are : -v darkwake=0 dart=0 slide=0! So even though clover has the -v flag does not shows any signs in the screen so I know when is the problem! I tried to add the -x flag but again does NOT shows anything or moves a thing!

What are your suggestions?

Thank you very much!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Forum Statistics

    • Total Topics
      9,626
    • Total Posts
      29,692
  • Donation Goals

    Hosting 2019

    This FREE website is made possible by your contribution to the community.



    $8.78 of $2,500.00 goal reached.
    Donate Now
  • Topics

×
×
  • Create New...