Jump to content
Vyzantion

ACPI Dynamic OEM table load error

Recommended Posts

ACPI Dynamic OEM table load error
Firstly, on creating the High Sierra beta installation drive, I have edited the config.plist in TextEdit and changed Inject Intel to false and inject Nvidia to True have booted the High Sierra Beta with just the -v boot flag. It went fine. I have proceeded with the installation. On first boot, it said 21 minutes remaining, and then reboot, and then the installation it resumes. On first boot, the internal Macintosh HD has not icon, unlike the installation pen driver, only a blue circle.
DDST patch seems over my expertise as of today, this seems the best solution. Dart=0, nv_disable=1 or npci=0x3000 do not seem to work.
Also, when I managed to boot the OS using -x boot flag, it moved horribly slow, unlike Sierra or the installation medium of Sierra. It may be something regarding the low ram, yet, but that is, most likely, rather easy to fix.
Installation of Clover failed.
Specs:
Asus P5P41TED Rev X.ox
Intel Core2Duo E8500
2gb of ram
Nvidia GeForce 6200
 
 
Last edited: Today at 2:21 AM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...