Jump to content
Gustaf42TF

Error Loading kernel cache (0x9)

Recommended Posts

Error Loading kernel cache (0x9)

Hello!

I have some problem with my High Sierra Beta installation.

I can boot from the USB to come to the loader, but when i try to install i get this error msg:

I have no idea what to do, please help.

My specs are:

 

CPU: AMD FX-9370

Motherboard: ASUS Sabertooth 990FX R2.0

RAM: 16GB

GPU: MSI RADEON R9 380 Gaming 4G

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 7/1/2017 at 10:53 PM, MarcusGuy1108 said:

Try Removing OsxAptioFix2Drv In EFI/Clover/Drivers64UEFI. 

I tried to remove it, Still get the same error message.

7QCxJY9.jpg?s=sms

I managed to pass by the error by deselecting some boot flags.

But now i'm stuck at this insteed. Any ideas? Please help.

dbCENJE.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try booting with -f (Lowercase f only) which should skip Kernel cash. If on a version that is below Mavericks then boot with UseKernelCache=No

Share this post


Link to post
Share on other sites

Clover will not ignore Kernel Cache,

Try to use chameleon as bootloader,

to use Chameleon as bootloader Keep pressing Number 2 while booting

and also Kernel=amd or Kernel=amd1 is required to boot sierra zone in AMD Machines

Let me know if it work

Share this post


Link to post
Share on other sites

tRY to boot the usb from legacy mode not the UEFI i was facing same problem but now reverything is going good

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi i know its an old discussion..but i want to update something about this. I have niresh sierra (Credited to Niresh btw).  I had the same problem & reading this thread to solve it. But no solution to be found here. Then, I felt frustrated & deleting all the boot flags originally come with the sierra zone. If not mistaken the boot flags were " -v darkwake=0 dart=0 slide=0 ". Suddenly i can boot into the installation page. NICE. As I am writing this while waiting for the installing to finished. Wew.

 

My Hackintosh Build:

ASRock H61M-VS R2.0

Intel G2010 2.8GHz (Ivy-Bridge)

6GB DDR3 RAM 1333MHz

Western Digital 250GB
Sapphire ATI Radeon HD5870 1GB DDR5

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...