Jump to content
llulioscesar

Gigabyte GA-H110M-H

Recommended Posts

Gigabyte GA-H110M-H

Hello
I have a Gigabyte GA-H110M-H board
I5 7400 to 3 Ghz Processor
8 of ram
Video: Intel HD Graphics 630
Audio: Intel hdmi audio - realtek hd auido ALC887
Red: Realtek RTL8111C

I can not install a distro Marveric, Yosemite, Capitan the only one that works for me is Sierra but after finishing installing it says Error

Probe with -x -no-zp installs with error 0

Boot always with usb I can not boot the hard drive with the usb

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi! I could Install Sierra in my System using unibeast

H270 Gaming3

I5 7400 (same processor)

8Gb Ram DDR4 (Same memo)

Intel 630

Use this tutorial and ... lucky!

 

https://logicbugs.com/hackintosh-sierra-h270n-wifi/

Share this post


Link to post
Share on other sites

@llulioscesar 

could you help me with your BIOS setup please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $13.17 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

    • HI i have this card ATI Radeon HD 5770 Series and I have it working, but I got a problem with vram only have 7 mb I need help to solve this because i have problems with some glitches in the display. I haver clover . PD: My graphics card have 2gb      
    • Hi, I am trying to make bootable USB for Hackintosh , I tried TRANSMAC and Win32disk image from my Windows 10 PC, soon after completion USB not accessible. Please advise.   Thank you,  
    • That's happen every time that i am trying to install a hackintosh on my pc i can't find a solution. I tried a lot of different flags.  Pc specs:  GeForceGTX760 4GB Intel i7-4820K MSI Global X79A-GD65 (8D)   There is a video: https://streamable.com/us6nf  
    • nobody can help me
    • I have a GA-H81M-S mobo with G3240 Pentium (R) processor. I am not using the IGP but an Nvidia GT-710 1GB DDR3 dedicated Graphics card. I followed posts in other forums and managed to install once. After upgrade and reboot, I messed with clover configurator and now I can't get to the install screen. I get stuck on VoodooPS2Mouse: Version starting on OS X Darwin 16.4. If this forum is still alive, please help
  • Download Statistics

    • Files
      855
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,619

    Latest File
    By Niresh

    230    2

×