Jump to content
Sign in to follow this  
bluekittens

unable to install Sierra: error HID Legacy shim 2?

Recommended Posts

unable to install Sierra: error HID Legacy shim 2?

Relevant information:

Mobo: NP300E5V-A06NG
CPU: Intel(R) Core i3-3120M
Graphics:AMD Radeon HD 8750M
 
I recently followed the hackintosh sierra zone guide. I created a bootable USB by closely following the guide. There's nothing wrong with the USB. I can boot it and I can select options and I can choose "boot macOS" as an option but whenever I choose that option, the apple logo comes up and a loading bar under it starts to load only to reach about halfway through. The loading bar and the apple logo disappear only to be replaced by a "prohibited" symbol. 
 
I tried to boot using -s -F -f -x nv_disable=1 and every single boot arg on the internet yet it doesn't seem to be working. I tried vibrose mode and this is what came up. 
 
here is an image: https://ibb.co/iMoLF5
 
Please note: for some reason I can't get the UEFI 64 shell mode to work as it immediately directs me into a black screen. I would also prefer to manually add kexts if that's required. 
 
All help is welcome and greatly appreciated, I've been trying to fix this problem for days. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 6/20/2017 at 8:32 AM, bluekittens said:

unable to install Sierra: error HID Legacy shim 2?

Relevant information:

Mobo: NP300E5V-A06NG
CPU: Intel(R) Core i3-3120M
Graphics:AMD Radeon HD 8750M
 
I recently followed the hackintosh sierra zone guide. I created a bootable USB by closely following the guide. There's nothing wrong with the USB. I can boot it and I can select options and I can choose "boot macOS" as an option but whenever I choose that option, the apple logo comes up and a loading bar under it starts to load only to reach about halfway through. The loading bar and the apple logo disappear only to be replaced by a "prohibited" symbol. 
 
I tried to boot using -s -F -f -x nv_disable=1 and every single boot arg on the internet yet it doesn't seem to be working. I tried vibrose mode and this is what came up. 
 
here is an image: https://ibb.co/iMoLF5
 
Please note: for some reason I can't get the UEFI 64 shell mode to work as it immediately directs me into a black screen. I would also prefer to manually add kexts if that's required. 
 
All help is welcome and greatly appreciated, I've been trying to fix this problem for days. 

i have the exact same problem but on older hardware. I have intel core2quad cpu and sierra installer works perfect but i couldn't make high sierra work no matter what i tried and i tried for about 2 or 3 days i think :))) if you find a solution to this" hid legacy shim error" please post it on this forum because i'm sure there are others that hava the same problem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community.

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Contribute

    This is a free website, We'll try to keep it that way, Your donations and disabling Adblock makes this site going on, Thanks for understanding.



    $40.22 of $100.00 goal reached.
    Donate Now
  • Download Hackintosh

  • Posts

  • Download Statistics

    • Files
      857
    • Comments
      2,150
    • Reviews
      2,618

    Latest File
    By Niresh

    3    0

×