Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'usb sound'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 1 result

  1. After Upgrade to Yosemite 10.10.5 no correct USB Sound Hello, After I have upgraded to 10.10.5, the sound from the USB sound card does not work properly anymore. The Kext AppleUSBAudio can not find the Kext IOAudioFamily at startup, although it is present and is loaded at startup. Under 10.10.1 everything worked without problem. MacOS should support compatible USB sound card plug and play. In some Kext is probably a mistake. I hope you all can help me. Best regards, Hello
×
×
  • Create New...