Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'spinning wheel'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 2 results

  1. Hi, here it is, i successfully pass through maverick installation before i encountered my problem, i was stucked in apple logo with a never ending spinning wheel, but before that, withouth typing any bootflags, its just freeze, but when i put GraphicsEnabler=No, it continued spinning on my second attempt of booting and i heard a music playing in the background, i try changing the volume in Function keys (up and down) i heard a ticking sound that means, the OS itself was working fine in the background i guess, and all the FUNCTION keys are working like sleep, mute, play, stop etc.. i think the graphic card kext maybe the problem, i tried putting -x , -v, but still no luck,, btw, my laptop was low end, and heres the specs. intel pentium P6000 ( 1.86GHz 3mb l3 cache) intel HD graphics 2gb ram acer aspire 4741z im still trying to figure out what causing these issues, or maybe i should stop here coz my laptop cant handle mac os,, any suggestion? i was still hoping though, i cant provide screenshot of my verbose log right now, i ended up removing it and reinstalling my windows to be able to find some fix before a full installation,
  2. Hello, I installed Yosemite Zone 10.10.1 without any problems on my system. The only problem I encounter is with my XFX Radeon HD 7850 Core edition graphics card. I can only boot my system in safe mode. When i boot normally it hangs at a blank screen with spinningwheel. When i delete AMDRadeonX4000.kext from /S/L/E it works fine, though my graphics are pretty laggy then. Verbose mode doesn't really give me an error about the kext. The only thing that came to my notice is that it says "GPU hardware VM enabled". I made a backup of the kext, booted normally without it, used kext wizard to install it again and manually loaded it in the terminal to see if it'd give me any errors, but none. The system recognizes my gfx as amd radeon 7xxx series and uses my native resolution (1920x1080). I tried GraphicsEnabler=Yes/ No, Yes gives me a memory allocation error so I can only use No. My system is CPU: AMD FX 8120 8-core cpu MOBO: ASRock 970 extreme3 r2.0 GFX: XFX Radeon HD7850 Core edition (1GB DDR5) 16GB DDR3 Dual Channel Ram Any help would be appreciated, since other than my gfx everthing works fine. Thanks in advance
×
×
  • Create New...