Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'problems'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Found 16 results

  1. So today I made a bootable usb with the Yosemite 10.10.1 distro dmg, and it worked perfectly, but when I went to install it on the partition I wanted it to go on, it gave me and error saying to check the disk. So I checked verify and it gave me error code "exit code 8", I have checked my disks health and there is absolutely nothing wrong with the disk it self. I really need to install hackintosh PC Specs: Asus X550C Intel 4000 Graphics and 500gb HDD (I partition it to make a space for Yosemite, but it will not allow me to install on it!) Please if anyone can help or give me some good resources it will be greatly appreciated!
  2. Hello friends, i´m from Spain, sorry for my english. I tell my problem with installing Hackintosh. I did a hard disk partition that I (500gb) having preinstalled Windows 8.1. To create the partition I created in NTFS format, so I recognize installing the Mac. I put the Bios in "Legacy" that detects my bootable usb. Change the format of the hard drive on mac format and finalize the installation, until you restart the computer that does not have any boot. I have to put the usb to usb Niresh or make with clover to get into the partition, but once inside all the while loading remains. Any solution ?, fault with something? Thanks
  3. Hello everyone, I'm trying to install Niresh's Mavericks on my Dell Inspiron M6800. I boot with the flag -v -x and I cannot reach the installation, my computer reboot automatically. Here's a screenshot before the reboot So, what can I do ? PC Config : Dell Inspiron M6800 Intel Core i7 4900MQ 2.80Ghz 16GB RAM SSD SAMSUNG 250 GB Intel HD Graphics 4600 Nvidia Quadro K4100M Thanks
  4. Hi, I'm using Niresh 10.9.5 which I installed completely fine on my Lenovo G580. After a while I got all the kext and install with Kext Utility or Kext Wizard. The question is why ... installing Yosemite Zone USB Image with Chameleon (As I have at Mavericks) should not be all the same, I can use the same org.chameleon.boot.plist and smbios.plist and the same kext? or no? I tested with the original image of Yosemite and MacPwn on the perfect Mavericks installation and missing me different things, including graphics acceleration, ethernet, wifi, etc and I was unable to install the same kext of Mavericks. I probe with Yosemite Zone USB Image and I missing graphics acceleration, usb's and others with the difference that the latter installed with the same modifications as mavericks distro, should not just walk? or you may be missing a few tweaks still to Yosemite Distro? With Mavs never tube eg USB problem. Answer me please.
  5. I download yosemite-zone.dmg again and usb creator for mac, I format the ssd I start to install with the modifications are always with installation Niresh 10.9 and for the first time in life I get this I also probe install unmodified and also probe create usb from Windows again with TransMac, always same error
  6. Hi, I'm using Niresh 10.9.5 which I installed completely fine on my Lenovo G580. After a while I got all the kext and install with Kext Utility or Kext Wizard. The question is why ... installing Yosemite Zone USB Image with Chameleon (As I have at Mavericks) should not be all the same, I can use the same org.chameleon.boot.plist and smbios.plist and the same kext? or no?
  7. Hey guys, just a short question: where can be the problem when my Laptop (Dell Inspiron 15-5547 (5547-2262)) wont boot in the OSX (10.9.x) installer? It always get suck at Root UDID (sor something like that) When i use Save mode i can get to Loading drivers and the system crashes and reboots after giving me a few of these +++++++++ Kernel options tried so far: -x -v GraphicsEnabler=no cpus=1 and some other stuff and everything combined. My System: CPU: Intel Core i7 4510U 16384 MB DDR3L RAM Graphics: AMD HD Radeon R7 M265 Running on UEFI Thx in advance Flo
  8. Hi, I'm using Niresh 10.9.5 which I installed completely fine on my Lenovo G580. After a while I got all the kext and install with Kext Utility or Kext Wizard. The question is why ... installing Yosemite Zone USB Image with Chameleon (As I have at Mavericks) should not be all the same, I can use the same org.chameleon.boot.plist and smbios.plist and the same kext? or no? I tested with the original image of Yosemite and MacPwn on the perfect Mavericks installation and missing me different things, including graphics acceleration, ethernet, wifi, etc and I was unable to install the same kext of Mavericks. I probe with Yosemite Zone USB Image and I missing graphics acceleration, usb's and others with the difference that the latter installed with the same modifications as mavericks distro, should not just walk? or you may be missing a few tweaks still to Yosemite Distro? With Mavs never tube eg USB problem. Answer me please.
  9. Hey all I'am new to this whole hackintosh thing and currently i'am trying to install niresh osx mountain lion 10.8.5 on my dell e6410 laptop. I burned the iso to a DVD and i change all my settings in the bios. One of The problem is that when i boot the installation normally (no safe mode or anything) , my installation screen looks like a mess , i can't see the menus or anything. My second problem is when i boot on safe mode the menus become normal and i can continue with the pre-installation , however the installation then hangs at about 22 mins remaining for hours , even though you can hear the cd spinning and making noises. Please can someone help me with this problem. Thanks in advance. My specs are below: Intel core i5-520m 6gb of Ram 250 gb 7200rpm HDD (already formatted for mac use) Intel Graphics Media Accelerator HD Graphics My Screen showing the Menu during Normal Installation:
  10. Hello. So I've been trying to fix this problem for the last 2 days, I've tried all sorts of command lines on boot and nothing seems to be working. I've tried PCIRootUID=0, PCIRootUID=1, GraphicsEnabler=Yes, GraphicsEnabler=No, -x, -s, -v, and nothing works. So here's the graphics card that I have: GeForce 8600 GTS. The problem is that it'll load the apple logo, the spinner will keep spinning and then it'll just go to a black screen and then no input signal is found by my monitors. Thankyou, any help is much appreciated.
  11. I have Lenovo G505s Laptop and I am facing a fatal error while installing Niresh Mac OS X Mountain Lion on it. The Specs are as folllows: Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_rtm.101119-1850) Language: English (Regional Setting: English) System Manufacturer: LENOVO System Model: 20255 BIOS: InsydeH2O Version CCB.03.73.1083CN53WW(V3.00) Processor: AMD A10-5750M APU with Radeonâ„¢ HD Graphics (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 6144MB RAM Available OS Memory: 5336MB RAM Page File: 2183MB used, 8485MB availableCard name: AMD Radeon HD 8650G Manufacturer: Advanced Micro Devices, Inc. Chip type: AMD Radeon HD 8650G (0x990B) DAC type: Internal DAC(400MHz) Device Key: EnumPCIVEN_1002&DEV_990B&SUBSYS_397C17AA&REV_00 Display Memory: 3168 MB Dedicated Memory: 756 MB Shared Memory: 2411 MB Current Mode: 1366 x 768 (32 bit) (60Hz) Monitor Name: Generic PnP Monitor Monitor Model: unknown Monitor Id: LGD039F Native Mode: 1366 x 768(p) (59.959Hz) Output Type: Internal The error is that whenever I boot my laptop with CD Iso Image and then I enter the boot flag 'amd', after formatting my HD into Mac OS Extended (Journaled), it starts the install but after a couple of minutes my PC automatically shuts off everything and the installation is also not done. I have tried another boot flag also - 'amd -v -x', but when I use this boot flag still after a couple of minutes of the starting of the install it shows me that "There was an error while installing mac os x, please restart your system and try again" and still after restarting it shows my the same error.... Please Help....
  12. Hello. So I've been trying to fix this problem for the last 2 days, I've tried all sorts of command lines on boot and nothing seems to be working. I've tried PCIRootUID=0, PCIRootUID=1, GraphicsEnabler=Yes, GraphicsEnabler=No, -x, -s, -v, and nothing works. So here's the graphics card that I have: GeForce 8600 GTS. The problem is that it'll load the apple logo, the spinner will keep spinning and then it'll just go to a black screen and then no input signal is found by my monitors. Thankyou, any help is much appreciated.
  13. Posted this in wrong thread go to my 10.8.5 thread.
  14. I downloaded the Mavericks Installer from this site. I followed the steps but when i boot the USB and go into Disk Utility, I cannot find my hard drive. I have a 1 TB WD Blue Hard drive and i formatted it and everything. The Disk Utility can find the installer USB though... HELP ME I NEED IT PLEASE!!!!!!
  15. hey guys..!!! after several tries I can finally boot in Niresh's Mac OS X 10.8.5 without any flags... BUT, during the setup I didn't check graphics, ethernet and sound (otherwise I couldnt boot without -x)... now I need to install the right kext to sound, ethernet and graphics... (wifi doesn't compatible)... after I finish the install perfectly I will make a tutorial to post here and for sure I'm going to donate...!! You guys are doing an amazing job... Follow the specs bellow... and in the attachement the analysis about my dell compatibility with hackintosh... Dell Inspiron 14R-3560 - Dell - Inspiron 14R-3560 - MB: Dell. Chipset Intel HM77 - Processor: Intel Core i7 3632QM (2.2 GHz) - HD: 1TB 5400RPM SATA Hard Drive - 8GB DDR3 1600MHz - Screen 14†- Keyboard – Portuguese (ABNT2) - Integrated Mic - Webcam (1.0MP, HD 720P) - USB: 4 x USB 3.0 and 1 with Powershare - Bluetooth: Bluetooth 4.0 - 10/100 Ethernet - Sound Integrated - Nvidia GeForce GT 630M DDR3 1GB and Intel HD 4000 - Blu-Ray Disc Combo - Processor: Intel Core I7-3632QM 3ª Generation - Card 8-In-1 (SD, SDHC, SD-Uhs 50, MMC, MMC MS, MS-Pro, MS-Xc) - Screen Resolução: 1366X768 Tks a million. Vinicius.
  16. Can anyone help me trouble shoot this? I have a gateway NE56R41u Thanks in advance.
×
×
  • Create New...