Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'please help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 3 results

  1. How can i install mac os Sierra on my laptop lenovo G40-30 dual with windows 10. OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Hi to whomever is reading this. I'm fairly new to Hackintosh and don't understand everything. The situation I am in, is that I have followed a tutorial to install OS X Sierra (Using virtualbox) and I've followed numerous tutorials on YouTube. I keep getting stuck at the same point each time and I get this error OsxAptioFix2Drv: Starting overrides for System\Library\CoreServices\boot.efi Using reloc block: no, hibernate wake: no +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ and that's it, I don't go any further. I get this error right after having clicked install macOS Sierra on the clover boot menu. What I'm asking is, is there a way to fix this, or get past it so that I'm able to dual boot windows and OS X Sierra? I don't have a Mac (not anymore anyway) so that's why I'm looking for a way to do it without a mac. My Computer lenovo G40-30 Processor: intel celeron(R) CUP N2840 @ 2.16GHZ Motherboard: INVALID I couldn't to check Graphics Card: intel HD graphic (8086/0f31) 250 GB hdd 8 GB ram Thanks for any responses. Plz help me.
  2. Hello, I'm new to the whole Hackintosh thing, so please be patient with me. So, while I was trying to install Sierra Zone on my SSD the installation kept crashing before I got to the 'Hackintosh Sierra Zone' menu to install the whole thing. After trying it a million times it surprisingly worked and I could install Sierra Zone. Now I get into the Clover bootloader without the USB Stick plugged in. But when I want to boot into MacOS from my SSD I keep getting a Kernel Panic and I have no idea what I could do. I removed my PCIe WLAN Card and tried it again, but it didn't seem to make any difference. Any advices? My installed hardware: Mainboard: AsRock Z170 Extreme4 CPU: Intel Core i7 6700k Graphics Card: Gainward GTX 1060 6gb Golden Phoenix Wireless Adapter: D-Link DWA-582 Wireless AC1200-Dualband-PCI-Express-Adapter SSD: Samsung 850 Evo 250gb HDD: Western Digital Blue 1TB
  3. Getting stuck at Yosemite Boot Logo! Alright so first off I am trying to install Yosemite Zone 10.10.1 onto my PC (Pentium G4500, Intel HD 530, 8GB DDR4....) and I keep getting stuck at the Hackintosh Zone boot logo. I start my PC, my USB shows up, I click it, and then I select the Yosemite file on the USB using the built-in Chameleon 2.2 and then it loads and then it gets stuck on the Hackintosh Zone logo (I don't even get to the installation). I have tried using -x (Safe Mode) and -v (Verbose Mode) and nothing seems to work. In Verbose mode, nothing shows up so I guess it's not even starting to load the installation? Please help. Also if anyone needs me to make a video showing what is happening I can do it. Thanks
×
×
  • Create New...