Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'pkg'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 3 results

  1. Hey there, Hope everything is fine with you admin I was installing Mojave and m constantly facing one single error please help me out with this An error occurred while running scripts from the package "OSInstall.prescript.pkg" quite installer to restart your computer IDK why is this happening My Notebook's Specs: i3 3110M 2.40ghz 4GB Ram ddr3 GTX 720M 1TB hdd PS; I've already converted HDD into GUID Partition I'm waiting for a reply dear hope to hear from you soon!
  2. Hello! First of all, im new on the forums so i dont know if i placed this thread correctly. If so, please move it and im sorry! Anyway, here is my problem! When i want to install Hackintosh Zone (high sierra) i run into a error message right at the end of the installation: 'An error occurred while running scripts from the package "dart0.pkg" ' I've googled for 2 days now, but i can't really find any information about the problem i have. I do not run into any problems while booting from the USB and the installer loads just fine. Can anyone help me out with a good explaination of 'Dart0.pkg', what it is, what it does and how i can fix this? Bootflags (default one by the boot USB) -v, dart=0, -darkwake=0, -disablefxfirmware Also, the bootflags say something about a 'dart' thing (dart=0?). Might that be something or am i guessing wrong? I also tried to remove dart=0 Kexts I unchecked all the Graphics kexts since UHD630 is supported in High Sierra I read something about USB3.0 and Dart0.pkg so i unchecked that after some tries aswell. PC Specs Gigabyte Z370P Intel Core i5 8600k 8GB DDR4 RAM Thanks in advanced <3 Edit: The installer doesn't let me save a error log to my external HDD -> No permission
  3. OldManNewGig

    Insert kext into OSx installer pkg

    Insert kext into OSx installer pkg I created my first Hackintosh using a HP Pavilion A6400f and Snow Leopard. http://support.hp.com/us-en/document/c01390590 I upped it with 8GB RAM, EVGA nVidia 8400 video card and new WD Blue 500GB HDD. I chose Snow Leopard because I could still get an install disc and both came out around the same time. I got 10.6.7 installed. The system threw up a window saying upgrades were available. I checked and it was for 10.6.8. I started the install process and it apparently it was successful. Now the kicker. When I boot now it gets to the Apple logo and hangs. I've tried using and not using PCIRootUID=1 and going into safe mode. What's keeping it from starting? I read one fix is to replace the ACPIPlatform and IOPCIFamily kexts in 10.6.8 with their 10.6.7 versions. How does one do this?
×