Disable ADBlock Extension If you have.
Showing results for tags 'no'. - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'no'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 3 results

  1. Hi, I use a HP 250 G2 with Intel HD 4000, 4GB of RAM and i3 processor. I installed perfectly. But when it rebooted, I got into the mac screen..I could hear it, but no video! I know it's a display problem, because I could hear the voiceover. Right now, to boot I have to put in flags: -x, -v, "GraphicsEnabler=Yes", "PCIRootUID=1", IGPEnabler=No cpus=1" But that's in safe mode. Anyone got a fix? Will donate $10 USD to get this working. Thanks.
  2. tauriuxx

    No sound in Yosemite

    I have installed Yosemite on my PC, all things are working except sound. My motherboard has ALC892 codec, so I guess I need patched AppleHDA or something. Help would be appreciated. Thanks.
  3. hola a todos inicio este tema por que no e podido conseguir ayuda en español ya baje la version en maverik y en mountain lion pero en las dos no logro pasar de la manzana llevo un tiempo leyendo con ayuda del traductor de google pero no doy con la solución a mi problema espero me puedan ayudar no logro pasar de aqui ya probé con amd -v tambien con amd64 -v y con amdfx -v con -v solo y con -v -x pero nada funciona jamas pasa de esa pantalla la configuración de mi equipo es la siguiente procesador: amd fx 6300 ram: 8gb 1600 corsair vengeance mother gigabyte ga-78lmt-usb3 rev5.0 con bios al día chipset north bridge amd 760g y el south bridge amd sb710 espero me puedan ayudar de antemano gracias
×