Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'graphics'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 149 results

  1. Dear Community, First of all I would like to apologise for my horrible English knowledge. Well, I have one main problem with my hackintosh. The first and most annoying problem is gIOScreenLockState 3. I've just tried some kexts but still this problem. Now, if I start without -v I just get black screen. Thanks for reading, TheXeno
  2. Deepak

    AMD Radeon HD 7xxx Series

    Version 2.0

    8,452 downloads

    AMD Radeon HD 7970, 7950, 7870, 7850, 7770, or 7750 on your Hackintosh tested on radeon HD 7850 working successfully ...
  3. Hello, I installed macOS High Sierra 10.13 on my Windows laptop. I installed them so I could dual boot them. It took me 2 day's to perfectionize the macOS because of the .kext files. All the Kext files went good except for graphic and Synaptics. If I install Synaptics, I can move the mouse but it zooms in and it gets stuck back into the corners. So I only installed Generic Touch Pad driver and that works fine. Anyhow I thought everything was perfect until I opened Safari yesterday which came with glitches it stutters when scrolling. It's something like this https://www.youtube.com/results?search_query=graphic+glitches+hackintosh only worse. I searched a lot but I found nothing on AMD drivers for my laptop. I really like this macOS, and I want it to be perfect. Is that possible? Maybe with another macOS type/version? O'yeah, when I log in, the vertical lines appear as in the youtube video is that normal or is that because I don't have an graphic driver installed? I really hope on some positive answers, and I thank everyone for his time to read and react on this. Thank you
  4. evan kontsiotis

    Push for Baytrail Graphics Kexts

    I'm seeking hackintosh noobs and people who desire to hackintosh their computers who own devices with baytrail processors (2013 and later pentium, atom, and celeron). We need highly skilled hackintoshers who can make or modify Mac OSX kernel extensions (kexts) to modify the IntelHD3000 or IntelHD4000 kexts to work with intel gen7 (Baytrail) graphics, as I believe that gen7 is based on the ivy bridge (HD40000) architecture. There are many people who own baytrail tablets or have built their own Baytrail-D pc's who want to hackintosh, but due to lack of support, cannot. I, personally, am running a dell inspiron 11 3000 i1347 model 2in1 pc with baytrail pentium N3530. My Mavericks installation works like a dream all other than the lack of graphics acceleration. To the hackintosh people out there that wish to see these kexts go from wish to reality, please reply to this topic stating that you would support this cause as well, and contribute any useful information you may have on this issue if maybe you're not a complete noob I hope to get the word out about this so we can use the skills and knowledge of the hackintosh community as a whole and over the course of the next year or so possibly have at least some baytrail processors fully supported (graphics and all) in any OSX version 10.9 and up by the end of the year. Happy belated new year to everyone and happy hackintoshing!
  5. Processor: Intel Core i3 3.09 GHz Graphics: Radeon R9 280 (Or as it appears on "About this mac") AMD Radeon HD 7970X/8970 Hi guys, So i managed to install MacOS Sierra on my PC, it was going well but, after the post installation, when i restarted my computer it looked like this again It seems that the graphics card doesn't work. Despite of showing the name of it It may has something to do with my monitor but i really don't know. If someone can help me i would really appreciate it.
  6. Hi Everyone if Searching for Graphic Card also cheapest one Here is ZOTAC NVIDIA GeForce GT210 If you want a Graphics Card only for Sake of Running Hackintosh this is best option also gaming Purpose you can also get it from Different Vendor's Like ASUS,Gigabyte,Gainward,EVGA,Forsa etc . it's working OOB (out of the Box ) upto 10.9 ,may be for Future Release Supports too,, tested My me you need to use Flags - GraphicsEnabler=Yes ,PCIRootUUID=1 . SPECIFICATIONS OF ZOTAC NVIDIA GEFORCE GT210 1 GB DDR3 GRAPHICS CARDGENERALBrand ZOTACGraphics Engine NVIDIA GeForce 210GPU Clock 520 MHzShader Shader Version 4.1 with Clock speed of 1040Processors and Cores 16 Stream Processor, 16 CUDA CoresRAMDAC Clock Speed 400Bus Standard PCI Express 2.0 x16Cooling and Heatsink PassiveModel ID GeForce GT210Power Supply Required 300 WPart Number ZT-20313-10LMEMORYMemory 64-bit, 1 GB DDR3 Memory with 500 MHzMemory Bandwidth 8 GB/secDISPLAYMaximum Resolution 2560 x 1600 (Digital), 2048 x 1536 (Analog)TECHNOLOGIES SUPPORTEDGraphics Technologies Supported Microsoft DirectX v10.1, Open GL Optimization v3.2, No SLI supportCONNECTIVITYVGA/D-SUB Output 1xVGA DSub OutputDVI and HDMI Interface 1 x DVI Output Out, Yes x Dual Link DVI Out, 1 x HDMI Output OutOther Interface Yes x Display Port Out, Multi Monitor supportHD Content Support HDCP SupportSYSTEM REQUIREMENTSSupported OS Windows 7, Windows VistaDIMENSIONS69.34 x 167.64 mm Best Regards Deepak
  7. Recently I tried to install Sierra Zone Hackintosh onto my Dell Inspiron N5567 Laptop. Installation was pretty fine. It booted up so well. The problems started during the post-installation process. Audio kext worked properly after some reinstalling. Wifi, Ethernet, and Bluetooth was unable to configure. When installing the graphics kext for Intel HD Graphics, it got installed properly and after restarting my laptop, there was a black screen after my Clover bootloader and it gets shut down. My Laptop Specs: Dell Inspiron N5567 Intel Core i5 7200U 8GB DDR4 SODIMM RAM AMD Radeon R7 M445 Graphics 2TB Hard Drive The Drivers Include: Intel AC3265 Network/WiFi drivers Realtek ALC 3246 Audio Drivers Intel HD 620 Graphics Drivers AMD Radeon R7 M445 Graphics Drivers. Please do consider this issue and come up with any solutions. I have checked youtube. No one has Hackintosh installed Hackintosh on the very same laptop series. Please help.
  8. blaseitorbull

    Intel HD 530 not work

    In my Hackintosh High Sierra the display graphics have only 7Mb
  9. Hi! As a first try with hackintosh I succesuffy installed High Sierra on a Dell PowerEdge T20. It works fine, but as I start scrolling in a web-browser the screen starts flickering. It only recognises my screen as a secondary projector, and can't change resolution from 1920x1080. How do I fix this?
  10. Prototype~

    Graphics Bug

    Graphics Bug I successfully installed yosemite zone and successfully updated to 10.10.5 Now i have intel hd 4000 graphic card working but with big issue,there is problem with display,would any one help on it? I have nvidia gt 720m along side but i keep it disabled so i can boot the system
  11. ati radeon hd 5730 série Bonjour j'ai besoin de une kext graphiques ati radeon hd 5730 (2048) sierra 10.12.1 asus a42j merci pour solution config.plist Screen
  12. German! I'm sorry my english is so bad... therefore in German Ich benutze Yosemite 10.10.1 auf meinem Rechner und es ladet nur bis zur hälfte dann kommt ein schwarzes Bild. Wenn ich das System mit dem Bootflag "nv_disable=1" starte funktioniert alles einwandfrei aber die Grafikkarte wird unter "mein Mac" nicht angezeigt und es stottert und es gibt Grafikfehler... bitte um hilfe Mainboard: GA-H55N-USB3 CPU: Intel Core I3 530 - 2,93 Ghz Graphic card: EVGA Geforce GTX 550 TI RAM: 4GB DDR3 RAM BIOS settings: IDE/AHCI: AHCI 32/64 bit mode: 64bit
  13. Hello, friends, I need your help. I am using Motherboard: Asus H81M-CS Processor: Intel Core i3-4130 Graphics: Intel HD Graphics 4400 I connected monitor via VGA port. Everything is working great. Only issue right now I am having is graphics with VGA Port. Can any one suggest me to solve this issue?
  14. I have a notebook with an integrated inter 510 graphic card and an nvidia geforce 920MX graphic. The problem is that the intel only takes me 3 Mb and the nvidia directly does not let me. I do not know if there is kext for both or how to fix it. Thanks in advance
  15. AMD Radeon 7770 bug graphics Hello all, Hope you are well ! I have install Sierra on my AMD computer. My config : Mother Board ; M5A78L-M/USB3 Processor : AMD FX(tm)-4170 Quad-Core Processor Graphics Card : AMD Radeon HD 7700 Series - AMD Radeon Graphics Processor (0x683D) RAM : 10 GB The install was successful and I boot on Mac with the bootloader Enoch R2848 and boot flag: -v npci=0x2000 Sound, internet work great but the graphics don't work well, I have no acceleration graphics and bug (see capture): http://hpics.li/b31df24 Can you please help me to add kexts or other? Thanks a lot in advance, Have a nice day, Léonard
  16. After I went through the terrible, horrible pain that came with installing Niresh's Sierra Zone distro (I say it was bad because it was a real pain diagnosing problems by myself, without internet), I played around with the OS for a bit and discovered two things that were a little out of place. Specs: Intel Corporation Wireless (7265) Intel i5 7th gen CPU (7200U) Intel Integrated Graphics (620) (I can't find my motherboard ;-;) This is the laptop. (Sort of?) >>> Internet doesn't work. I know that macOS doesn't exactly support Intel (especially in wireless), but I found a kext that's a work in progress here. I was wondering if anybody knows about the progress for this kext, and if anybody can possibly pick it up if it's abandoned? I really don't want to replace my WiFi card (I don't have the money). I do want to point out that the OS shows the Bluetooth working, although I can't be certain, because I haven't tried connecting anything. >>>Graphical glitches. When I boot up the OS, the Apple logo screen and the login screen both have screen glitching. Kind of like those old television sets that have the weird black lines that go up and down a bunch, but they don't move, and they're white. There's also much smaller graphical errors such as in Safari, although I don't really mind those too much. Does anybody know if there's a fix for this? It's a little bit annoying, and I, for one, don't like imperfections. Oh, and the touchscreen doesn't work, but I don't really care about that. I sorta broke the screen anyway... hehehe. It's very much appreciated!
  17. Version 2.0

    2,015 downloads

    Kexts updated so it now supports OS X 10.9.1 Buttery smooth performance, no crashes at all during my 7 day test. Gaming should be fine, I've only tested it with League of Legends at max options, resulting in 60FPS. Use the latest version of Chameleon just in case. Required settings: GraphicsEnabler=Yes ATIConfig=Vervet Tested on a XFX Radeon HD 677X-ZNLC 850M 1GB GDDR5 though it should work on Gigabyte, MSI and Asus models as well. Enjoy. Best Regards Deepak
  18. Hi. I installed Yosemite in my lapton Dell Inspiron 3421 for the first time (Never used a MAC). I downloaded a dmg file called "Yosemite-Zone.dmg" and installed in an usb with the tool TransMac... Everything works fine for now I installed Yosemite normally in the first boot Yosemite "OSX-Installer" start to "optimize my hackintosh" but when It finish nothing has changed. The hackintosh works fluid but the sound and network and graphic driver does not work... I fixed the network issue ussing a TP-LINK modem but the screen and the sound does not work. Here is an screenshot of the screen error. How can I fix the issue of the sound and screen in my yosemite installation (I'm a noob in this as I said above)
  19. R9 290x (Sierra) 7mbit VRAM Hi Guys, Thanks for taking the time too read this thread. But i have been frustrated the last couple of days because my r9 290x with 4gb vram only shows 7mb vram. Which leads in a very laggy interface and almost no chance too actually use it. The installation went fine i got audio working and wifi aswell. My specs are MSI z87-gd65 r9 290x 4gb i7 - 4770k 8 gb ram 1800mhz Now my question is what can i do too fix this problem and enjoy my new build system. Im fairly new too hackintoshes but i have done a bit of research too install it on my system and that went flawless. Until now im just stuck with this problem. CONFIG.PLIST https://pastebin.com/rGp2YvM2
  20. Apps Crashing (Graphics) Hello Guys! I've spent the last three days, trying to get Yosemite installed on my pc. I’ve finally got it installed, but I'm still facing some problems. When I first got it installed, I'd always get the “A graphics problem has been detected” message. Somehow I managed to get rid of that, but it seems the same error keeps happening, just without the message Whenever I open Safari, App Store, or press certain buttons in apps, they always crash. I've installed the Nvidia cudadriver 6.5 btw. System: - AMD fx 8210 - m5A99X EVO R2.0 - Ram: Kingston Hyper beast 8 GB - Gtx 660 Msi twin frozr 3 - 500gb HDD This is the boot flags I've tried out, all with pretty much the same result -f -v npci=0x3000 -f -v npci=0x3000 nv_disable=1 nvda_drv=1 -f -v npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -f -v npci=0x3000 nv_disable =1 Heres a video that shows you the full boot process, and the error as well. I hope you can help me out
  21. Apps Crashing (Graphics) Hello Guys! I've spent the last three days, trying to get Yosemite installed on my pc. I’ve finally got it installed, but I'm still facing some problems. When I first got it installed, I'd always get the “A graphics problem has been detected” message. Somehow I managed to get rid of that, but it seems the same error keeps happening, just without the message Whenever I open Safari, App Store, or press certain buttons in apps, they always crash. I've installed the Nvidia cudadriver 6.5 btw. System: - AMD fx 8210 - m5A99X EVO R2.0 - Ram: Kingston Hyper beast 8 GB - Gtx 660 Msi twin frozr 3 - 500gb HDD This is the boot flags I've tried out, all with pretty much the same result -f -v npci=0x3000 -f -v npci=0x3000 nv_disable=1 nvda_drv=1 -f -v npci=0x3000 GraphicsEnabler=No -f -v npci=0x3000 nv_disable =1 Heres a video that shows you the full boot process, and the error as well. I hope you can help me out (Correct link) -
  22. Help with Intel G530 graphics @Niresh I need your help please! On my desktop computer I have an Asrock H61M-VS mobo with Intel Celeron G530 CPU and integrated graphics. The only successful Hackintosh installation I’ve ever done is the one with your Sierra distro 10.12.3 in which graphics works perfectly. I wanted to ask you what did you put in your distro to make also G530 integrated graphics working. With every other way to install Hackintosh on a pc I’m unable to get to the installer as I’m stuck in verbose mode due to unsupported graphics. Please answer me, thank you so much!
  23. Dell Latitude D620 Graphics Drivers So I have a Dell Latitude D620 with Intel GMA 945GM Graphics, I was sucessfully able to install Hackintosh Yosemite-Zone.dmg onto it but I have run into a error, at the bootup it says VESA 7MB and says the graphics (Intel GMA945GM) but when it boots to Yosemite it is so slow and can barely work due to the fact that it only has 7mb of VRAM to work with it, I'm not that good at Hackintoshing and so I was wondering if anyone knew on how to fix this problem, by installing some new graphics kexts? maybe some of you can link them to me in the description of this post, I hope someone can help me out, so if you think you know what this problem is just let me know down below and thanks for reading!!! ~ PotatoBoi (because im a potato scrub when it comes to hackintoshing)
  24. Post Installation Setup & Problems Hackintosh Sierra 10.12.3 My Setup::::: Toshiba Satellite p55w-c5204 Processor: intel i7-5500u Graphics: Intel HD 5500 Audio: Realtek High Definition Audio Hard Drive: SSD 256 GB Ram: 8GB (4GB x 2) Display: Full HD IPS Wireless: Intel Wireless 7265AC I've successfully installed Hackintosh Sierra 10.12.3 with the help of TransMac app. I know the wireless isn't working as of now. So I've purchased a wireless usb device(Prolink WN2001) and it works. I somehow managed to make things work like audio, battery percentage etc. The main problem I'm facing is with Bootloader & Graphics. Intel HD5500 is detected but shows 7MB. The windows counterpart I've previously checked shows Dynamic Memory of 128 MB by default so it shouldn't be problem. My questions are::: 1. How can I boot with hard drive without USB being plugged in? 2. How to fix the graphics issue? Do osx need to be booted from the hard drive in order to fix graphics issue? Any help would be appreciated. ~Thanks
  25. Dual Monitors Connected, Only One Works! Hey guys, I have a bit of a problem I just installed OSX 10.9 with clover on it, and I can only get a single monitor to work (Same one every time) and in settings it detects it. My graphics card is a Nvidia GT 610 2gb from Zotac. In windows 10 both monitors worked fine. The one that works is connecting via DVI on both ends, and the other (one that doesn't work) is coming out a DVI, then goes into an adapter that changes it to HDMI. The one that does not work is an LG Ultrawide, and I have installed LG's drivers for the monitor on the Mac. When I searched this problem on the internet, I didn't really find a good or logical answer anywhere..... Anyone here know of a solution for this? Thanks Papa Bless P.S. If you need more info, make sure to let me know!
×