Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'efi partition'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 1 result

  1. Hi, First of all cant be write in a 8gb pendrive so i tried with 32gb and its worked. But in bios bootmenu the efi partition of usb doesn't recognise. After so many search and try i just rename the efi partition to bootloader and its worked and at the end of installation its failed showing "an error occurred while running scripts from the package "clover uefi.pkg". So next time i unselected the bootloader uefi.pkg (btw its shows zero kb there) and that time installation successfully finished. Now after boot nothing help to boot hdd without the usb ... tried copied efi folder , install latest clover nothing help.. dont know where is the issue.. Why not this mojave work smoothly like others niresh distro? My previous distro is high seirra with fully working hardware phase. Configuration core i3, GeForce 210
×