Disable ADBlock Extension If you have.
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'c260'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 1 result

  1. fintematic

    Help me please

    Hello guys, i tried to install Yosemite zone 10.10 on my Lenovo All in One C260 (touch model) with intel j2900 quad core, 4gb ram, Intel hd graphic, uefi bios. it boots from pen drive and when it arrives in the boot menu (maybe clover) it says me install yosemite, then appears the Apple logo on a black background and it stucks. I tried with boot flags: -x -v PCIRootUID=1 but then it said me: Root Device uuid is.. And it stucks. I don't know what can i do. Help me please.
×