Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Issues'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 7 results

  1. Alvaro Ursua

    Installation Issues With AMD

    I tried to install Yosemite 10.10, the first release by Hackintosh Zone for AMD processors, and had no success as I was always stuck between the boot and login screen, the only way i would make it past was in safe mode which is almost useless. Has anyone had any success on an FX-8xxx Series CPU with the latest version of Yosemite-Zone (10.10.1). If so, what boot-flags do you use? My build: CPU: AMD FX-8320, 3.5ghz Ram: 10Gb DDR3 Graphics: Sapphire Radeon HD 7770 1GB MoBo: ASRock 990FX Extreme3 AM3+
  2. MichaelKintner1

    Please Help trying to install Yosemite!

    So today I made a bootable usb with the Yosemite 10.10.1 distro dmg, and it worked perfectly, but when I went to install it on the partition I wanted it to go on, it gave me and error saying to check the disk. So I checked verify and it gave me error code "exit code 8", I have checked my disks health and there is absolutely nothing wrong with the disk it self. I really need to install hackintosh PC Specs: Asus X550C Intel 4000 Graphics and 500gb HDD (I partition it to make a space for Yosemite, but it will not allow me to install on it!) Please if anyone can help or give me some good resources it will be greatly appreciated!
  3. Alvaro Ursua

    ALC892 Audio Not Working

    I finally installed Yosemite 10.10.1 and I'm not getting any sound. I have tried installing the ALC892 kext through multibeast (newest version as well as multibeast v6.1 as a few people said that worked for them) as well as Voodoo v2.8.4 and I get no sound. i get some message that says: "The system extension “/System/Library/Extensions/VoodooHDA.kext” was installed improperly and cannot be used. Please try reinstalling it, or contact the product’s vendor for an update." Anyone else having this issue? My build: CPU: AMD FX-8320, 3.5ghz Graphics: Sapphire Radeon HD 7770 1GB MoBo: ASRock 990FX Extreme3 AM3+ Audio: Realtek ALC892
  4. helsus_cystmon@hotmail.com

    Touchpad issues during installation of niresh Mavericks

    When the installation begins, touchpad does not work properly, the moves are erratics and i can't select anything, can't install niresh mavericks What can i do? Lenovo z40-70 Intel core I3 4005U Haswell at 1,7GHz RAM 8gb Nvidia GeForce 820M Realtek RTL8723BE Wireless LAN
  5. Hello all, I've recently installed Niresh's 10.9.0 on Asus A88X-Plus mono with AMD A4-7300 APU and Gigabyte HD 7850 Graphics card. I've used DSDT injection and modified AMDRadeonX4000 and AMD7000Controller kexts with 0x68191002 to reflect the model number. System sees the card fine, loads correct frame buffer information, but performs very badly. In fact its on the level of 7-10MB frame buffer which was there before the card. Anyone has an idea what could be causing this?
  6. Bill Payne

    Few Issues After Install

    After 16hours of different attempts of installing OSX Maverick I have it booting and working. There are a couple of things I can not work out how to do to have a perfect install. 1) CDROM (Bluray Burner HL-DT-ST BD-RE GGW-H20L) does not work. The open close icon next to the clock and volume at the top works but when a disk is inserted there seems to be a lot of disk activity but I can not access the disk in the OS. There seems to be no device names in /dev that represents a cdrom, dvd etc. 2) Rebooting and shutting down does not complete. The monitor goes into power save mode but the computer will not turn off or reboot. Thanks for your help. I am a software developer and long time Linux and Win user, but I am a OSX n00b
  7. Alisson Bacelar

    Missing "Drivers"

    Well, after giving up of OS X 10.9, I try to install 10.8.2. And for my surprise, install was successful! Just have to put cpus=1 flag to install without lag on mouse. But after installed, the system hangs on apple screen. Should reboot. So I try the flag -v, and now hangs on a white screen. So I try -v and -f flag, and the white screen comes with the black cursor moving normally, but nothing happens. Stucked on this. Well, after a lot of combinations of flags, I tried to reinstall again, following the tips of start screen of install (thanks Niresh). I have been checked the boxes of move graphics ATI to disable acceleration of my HD 6950. Installed successful, and once again without any flags it hangs on apple screen. This time I put only -v flag, and magically the system booted pretty well! But now, in addiction to put the -v flag always I boot, I have those issues too: - Video acceleration won't work and every graphical things makes glitches and slowdowns. - Because of video acceleration, I can't change my resolution that are stucked in 1024x768 (my monitor is 1080p), at least I think is because of this. - OnBoard Wifi won't work - Audio won't work How can I solve those issues? My specs: Processor: Core i7 3960x (recognized perfectly all 6 cores + threads) Motherboard: DX79SI RAM: Corsair Vengeance 16gb (4x4GB in Quad-Channel) VGA: ATI Radeon Sapphire HD 6950 2GB HDD: Kingston SSD 96GB Once again, sorry any fail on the english, I'm from Brazil. And many, many thanks since now ! I'm really excited with Mac OS, and I pretend make my Niresh's Hackintosh perfect!
×
×
  • Create New...