Disable ADBlock Extension If you have.
Showing results for tags 'DSMOS'. - Hackintosh Zone Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'DSMOS'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 1 result

  1. I've tried every solution I could find, but none of them are working. Most troubling is the fact that once I enter the Single User mode as suggested in the official installation guide for Yosemite I can't type anything. I get to the point where I see the bash input prompt, but it freezes. I have an Asus P8Z77-V LX using UEFI, 8GB RAM, an i5 2500K and a GTX 970. The bootloader works just fine and so does the OSX installer. Once installed though I always end up with the "DSMOS has arrived" followed by the "BlutetoothHCUController start -- completed" issue. From what I've read this has nothing to do with the latter line, but the "DSMOS has arrived" message. Which through single user mode as a boot flag and a few commands from there should resolve it, but since I can't enter any commands that's impossible. I tried re-installing the distro once too. Any help would be really appreciated. Really need to set up a hackintosh so I can get some decent performance while developing software. My 13" MacBook doesn't cut it at all. EDIT: SUCCESS! I re-installed Yosemite a third time following the installtion guide over here, but this time I checked the "GraphicsEnabler=Yes" and the "Backup Graphics Packages" or whatever it's called with only the "mv nvidia" sub-option checked. I successfully booted into Yosemite without errors this time. I still don't understand why I couldn't type any text when I entered Single User mode (-s) as a boot flag before.
×