Disable ADBlock Extension If you have.
Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Yosemite'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Hackintosh Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • Hackintosh Distro
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Hackintosh Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • Hackintosh Distro
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Hackintosh High sierra
    • Hackintosh Sierra
    • Hackintosh Yosemite
    • Hackintosh Mavericks
    • Hackintosh Mountain Lion
    • Hackintosh Lion
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Hackintosh Supported Hardwares
    • Working Hackintosh Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Interests

Found 583 results

  1. Yosemite installation went without issues. It is running very well, but cannot seem to activate iMessage. Actually it would activate and then iMessage would deactivate a second later. I have used latest FixiMessage(FileNVRAM.dylib), but did not work. For smbios, clover config does not work, so i used chameleon wizard. But i cannot put UUID and Board ID. Any help will be greatly appreciated. Thank you Spec: MS-7594MA motherboard (non uefi) Intel Core 2 Duo E7500 Nvidia Geforce GT620
  2. FINALLY IT'S WORKING THANKS TO @HACKINTOSHZONE But i have single problem, My graphic card Radeon x1950 Pro not working, It used to work good on Snow Leopard but now its not on Yosemite i don't know why ... any kext needed ?? Here the kext used to work good for me on Snow Leopard ATIRadeonx1000.kext ATINDRV.Kext ATIRNDRV.Kext Any Help ? Taha
  3. Can anyone specify the best or minimum NVidia GPU for Yosemite OS? Can someone list it? including the best GPU that can be supported with the nvidia web drivers. Does GT730 is supported? I only have DDR3 slot for my motherboard.
  4. xHARVEST3Rx

    Yosemite Wont Work

    My hackintosh on Yosemite wont load after this part: localhost com.apple.xpc.launchd[1] <Error>: cache-log: signaled: Trace/BPI trap: 5. can anyone help?
  5. Hi,I was trying to install Yosemite-Zone. When I try to boot the Installer from the USB (I use an hard disk as USB) with the flags: -x -v -f GraphicsEnabler=No USBBusFix=Yes ncpi=0x2000 (or ncpi=0x3000),and after the screen when it’s loading kexts (I think),the screen becomes black and I have to force restart it. I’m trying to install it on an Asus Notebook (T550LJ) and here’s the spec: Processor: Intel i5 5200U GPU: Nvidia GeFoce 920M
  6. I get some super strange crash on clover legacy. I ve already tried the iso on disc, but i get the same error. The maschine i have can boot snow leopard and archieved this already. http://wiki.osx86project.org/wiki/index.php/HCL_10.6.8/Portables#Thinkpad_T400 This Laptop has Legacy BIOS, but boots yosemite with iboot 3,3 but there i get the acpi plattform error, and then the kernel panics and halts. If it helps i can post the clover crash screen. RIP is at a super low number 0x7000h or sth.. which is weird.
  7. SOYT

    Acer aspire x1935

    Hi, i have a problem in the first boot of hackintosh yosemite zone, it installs perfectly but, it says a error /sorry bad english\ : Com.apple.applefscompres- Screenshot:
  8. Niks Tricks

    Built it like Yosemite

    Built Sirra like Yosemite which runs on every windows based pc. Sierra doesn't run on every pc
  9. Niks Tricks

    Yosemite not work usb 2.0

    I am using hackintosh Yosemite on hp pavilion dv3 2100 series in which everything is going Perfectly but it is not recognizing USB 2.0 I have tried all the usb kext. One of the kext worked but after reboot it again did not work. Then I have to reinstall kext and again reboot to use USB. PLEASE HELP ME OUT.
  10. Hello, I`m very new to all hackintosh thing. At first I wanted to install Mac OS Sierra or High Sierra on my PC but I got X64 Exception Type error during install. So I tried Yosemite and it installed without any errors. I used this tutorial https://www.youtube.com/watch?v=iXb3eg7Etek. My bootflags are nvda_drv=1, and npci=0x3000. My problem is that it runs slow. I installed the right nvidia driver package and it worked because my dock is transparent . I also switched OSX driver to nvidia web driver. Installed Mac OS on hdd instead of SSD maybe that it why it runs so slow. Some animations are also a little laggy but when you open downloads folder it is extremely laggy. I can install Mac OS on SSD but I don`t really want that because I have currently installed windows 10 on it and I really don`t want to do that unless I really know if it will work because I have important files there. I have GeForce GTX 960, amd 6300 fx, 12 gigs of ram and MSI 760GM-P23/FX (MS-7641) motherboard. Someone please help me and I can also provide more information if needed!
  11. Configuration: Motherboard: Asus p5k-e wifi Processor: Xeon e5472 Graphics card: ASUS HD6450 (Asus eah6450silent/di/1gd3(lp)) Video: https://drive.google.com/open?id=1ctLDdxzEt5eOkoKJZ_HIwAuQw-3DaLSW HELP PLEASE
  12. German! I'm sorry my english is so bad... therefore in German Ich benutze Yosemite 10.10.1 auf meinem Rechner und es ladet nur bis zur hälfte dann kommt ein schwarzes Bild. Wenn ich das System mit dem Bootflag "nv_disable=1" starte funktioniert alles einwandfrei aber die Grafikkarte wird unter "mein Mac" nicht angezeigt und es stottert und es gibt Grafikfehler... bitte um hilfe Mainboard: GA-H55N-USB3 CPU: Intel Core I3 530 - 2,93 Ghz Graphic card: EVGA Geforce GTX 550 TI RAM: 4GB DDR3 RAM BIOS settings: IDE/AHCI: AHCI 32/64 bit mode: 64bit
  13. MAMUN.ark

    R7 240 Driver

    plz help me. i want a driver for R7 240. Yosemite 10.10.1
  14. i am trying to install os x yosemite on my laptop with cpu i3 5005u processor and intel hd 5500 graphics using chameleon when i enter into bootloader and press enter without adding any flag i enter into grey acreen with apple logo how to fix this plz help me this happens in USB drive
  15. getting error (iobluetoothhcicontroller) (searchfortransporteventtimeouthandler) (missing bluetooth controler) apple loading bar stuck in middle if i boot normally. So i tried these boot flags npci=0x2000 -v npci=0x3000 -v -x-v PCIRootUID=1 -v PCIRootUID=0 -v still same error ?? Stuck in loading bar any solution?? thanks Acer Aspire 5733 (pew71) Core i5 m560 @ 2.67 Ghz Intel HD Graphics Atheros AR5B125 Wifi Broadcom Net Link Realtek HD Audio
  16. Hi, I'm new to this whole hackintosh thing, and i'm getting some problems when booting from my USB (I'm trying to install Mac OS X Yosemite 10.10.1). I already formatted my USB using transmac, and I restored the disk image with the "Yosemite-Zone.dmg" file. Also, I made sure to change my bios settings correctly. My problem is, when I boot from my USB and select "Yosemite Zone", it brings me to a screen with the hackintosh logo and stays there, and I can never continue to the next step to install hackintosh. Here is what the screen looks like: (this is not my picture. I got this picture from the internet, but my screen looks exactly the same) Specs of my PC: Intel core i5 7500 (cpu) 16gb of ram (ram) GeForce GTX 1060 3GB (gpu) Gigabyte H110M-a (motherboard) Can someone please help me with this problem Thanks in advanced
  17. I am using hackintosh zone Yosemite 10.10.1 I've installed it successfully but i have some issues with it 1) cant find graphic driver (already tried 10.10.1 yosemite intel hd driver whole package) 2) battery % showing only 1% (even if its charging or discharging) My pc configuration is Acer Aspire PEW71 - 5733Z-4477 CPU and chipset1 Intel® Pentium® processor P6200/P6300 (3 MB L3 cache, 2.13/2.27 GHz, DDR3 1066 MHz, 35 W), supporting Intel® 64 architecture, Intel® Smart Cache Mobile Intel® HM55 Express Chipset Memory1, 3, 4, Dual-channel DDR3 SDRAM support: Up to 4 GB of DDR3 system memory, upgradable to 8 GB using two soDIMM modules5 Display 15.6" HD 1366 x 768 pixel resolution, high-brightness (200-nit) Acer CineCrystal™ TFT LCD 16:9 aspect ratio Graphics Intel® HD Graphics with 128 MB of dedicated system memory, supporting Microsoft® DirectX® 10
  18. Hey, I am in need of a little help, I have a Thinkpad 11e (not the chromebook and not the i3) celeron n2920 and I have been working on getting this thing working for a while now, I used 10.10.1 at first and then it didn't boot, only restarted after BIOS screen. I then switched over to the 10.10 version that should work for UEFI only bios' and I get to the bootloader. I tried booting the "(Installer) Yosemite Zone" and I just get a reboot right after the apple logo, I have tried using -v and I get a bunch of text too fast to read and then it restarts. any help here would be appreciated Mods feel free to move this as I have no clue on where to leave this
  19. I'm trying to set up my first hackintosh ever, but the system I'm using for it is quite old. I have a modded xeon E5420 on an ASRock G41C-S, with 2x4 GB of DDR3 memory and a GT510 as graphics card. I followed a video tutorial on youtube (https://youtu.be/O8fCgmQd7SY) but at 9:48 the guy in the video says that the bootflags he's using are only for his specific machine (in fact those don't work for me). How can I know my bootflags? I haven't completely understood what a bootflag is right now, since this is my first experience with hackintosh. If anyone can help me, thanks.
  20. Good morning i need you help i did installed yosemite on my pc everything was successful but after reboot i unplugged my usb with installer and choose my hdd where is osx is installed and use flag npci=0x3000 after that first i see that your logo like in avatar and line when got to 25% stops and screen monitor turns off My pc specs Computer Type ACPI x64-based PC CPU Type QuadCore AMD Athlon X4 740, 3500 MHz (35 x 100) Motherboard Name Biostar A55ML2 (1 PCI, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) Motherboard Chipset AMD A55, AMD K15.1 System Memory 8155 MB (DDR3 SDRAM) DIMM1: 78.B1GDE.CFZ0C 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (10-9-9-24 @ 666 MHz) (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz) DIMM2: 78.B1GDE.CFZ0C 4 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM (10-9-9-24 @ 666 MHz) (9-9-9-24 @ 666 MHz) (8-8-8-22 @ 609 MHz) (7-7-7-20 @ 533 MHz) (6-6-6-17 @ 457 MHz) (5-5-5-14 @ 380 MHz) BIOS Type AMI (06/26/2013) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Printer Port (LPT1) Video Adapter NVIDIA GeForce GTX 660 Ti (2 GB) Monitor LG E2241 (Digital) [22" LCD] (104TPVH36199) Multimedia Audio Adapter Creative SB X-Fi Xtreme Audio Sound Card Audio Adapter Realtek ALC662 @ AMD Hudson-2 FCH - High Definition Audio Controller Storage IDE Controller Standard Dual Channel PCI IDE Controller Disk Drive SAMSUNG HD250HJ ATA Device (250 GB, 7200 RPM, SATA-II) Disk Drive ST1000DM003-1CH162 ATA Device (1 TB, 7200 RPM, SATA-III) SMART Hard Disks Status OK Input Keyboard Standard PS/2 Keyboard Mouse HID-compliant mouse Network Network Adapter Realtek PCIe FE Family Controller (192.168.1.2) Peripherals Printer Fax Printer Microsoft XPS Document Writer USB1 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB OHCI Controller USB1 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB OHCI Controller USB1 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB OHCI Controller USB1 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB OHCI Controller USB2 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB 2.0 EHCI Controller USB2 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB 2.0 EHCI Controller USB2 Controller AMD Hudson-2 FCH - USB 2.0 EHCI Controller USB Device USB Input Device USB Device USB Mass Storage Device i tried to look anywhere and don't know what to do please help
  21. Captainjamason

    USB Devices Not Working

    Hey everyone So I have been setting up Yosemite Zone 10.10 and I've been hitting some issues, I got Clover set up completely but since then USB Devices don't work anymore. By USB Devices I am referring to a USB Mouse and a USB Keyboard, Both made by logitech. I am using these boot flags: nv_disable=1(I dont have the Web Drivers installed yet)GraphicsEnabler=Yes USBBusFix=Yes npci=0x3000 -v SPECS: MSI 970A Pro Gaming Carbon AMD FX-8300 Zotac Nvidia GTX 750Ti 20GB of DDR3 RAM, 2x8GB Corsair Vengence and 1x4GB HyperX Fury ASUS Xonar DG audio card Kingston 120GB SSD carrying Windows 10 WD Blue 1TB With 4 partitions. #1=Mac, #2=Linux, #3=Data and #4=EFI If anyone could give some help it would be greatly appreciated Note=I Installed already and it was working before I installed Clover, I haven't tried safe mode yet but I will update when I can EDIT: Apparently Safe Mode is refusing to load because it can't load the Kernel Cache with error 0xe
  22. Hi guys in the community. After a while, using successfully my hackintosh (Niresh Yosmite version), I had a dumb idea to update my chameleon bootloader. "Can not find mach_kernel" problem came up! I read many forum "solutions" - but did not work. I hope that NIRESH sees this and maybe he can solve my problem in a minute :-) Is it maybe possible to put the INSTALLATION USB (generated from NIRESH) and repair it from there without to lose everything and start from zero? Thank you
  23. Hi everyone, I'm trying to install Yosemite on a laptop, exactly Asus x55c. any boot flag I use, I always have this problem. please, can anyone tell me where I am wrong? Root device uuid is '092465652 etc.... Please answer me if you can, I have banged this issue for a while! Thank you all
  24. Gostaria de saber como configurar para dar boot sem o pendrive. Instalei o Yosemite em meu MacBook4,1 (2008) mas quando dou boot da kernel panic, queria saber também qual a forma ideal para configurar o EFI.
  25. miguelshta

    HELP USB BOTEABLE

    Hello comunity i want help booting my USB got many errors always i'm using a pc with Windows 7, Intel Core i3 6100 - Motherboard: H110m-m.2 i think my motherboard doesnt accept boteable usb when i install windows i have used Daemons tools to mount image and MsI Tools to boot the usb, now im trying to install yosemite using Transmac and the DMG. file on my pc but it doesnt load i got stuck in the apple logo if someone can help would be nice
×