Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Installation'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Categories

  • Distro
  • AMD Distro
  • MacPwn
  • Tools
  • AMD Systems
  • HDA Kexts
  • Applications
  • Bootloader
  • Chipset
  • DSDT
  • Graphics
    • ATI
    • Intel
    • nVidia
  • ISO (Pre Boot_Images)
  • Kernel
  • Miscellaneous
  • Network
    • Ethernet
    • Wireless
    • Other Kexts
  • iOS Tools
  • MOBO Kexts
  • Essential Kexts
    • System Kexts
    • Audio Kexts
  • Members Only

Forums

  • News Feed
    • NewsFeed
  • AMD Help Center
    • AMD Mojave Help Center
  • Distro
    • Niresh Catalina Help Forum
    • Niresh Mojave Help Forum
    • Niresh High sierra
    • Niresh Sierra
    • Niresh Yosemite
    • Niresh Mavericks
    • Niresh Mountain Lion
    • Niresh Lion
  • Working Builds
    • Buyer's Guide Working Builds
  • Members Only
    • Guides
  • MacPwn
    • MacPwn for High Sierra
    • MacPwn Mojave Support
  • International Languages
    • Türkçe Forum - Turkish Forum
  • Rules and Information
    • Announcements
    • Rules
    • Information
    • Reports and Suggestions
  • macOS Support Center
    • OS X EL Capitan 10.11
    • OS X Yosemite 10.10
    • OS X Mavericks 10.9
    • OS X Mountain Lion 10.8
    • OS X Lion 10.7
    • macOS Mojave Support
    • macOS Mojave Vanilla Support Forum
  • MacPois0n
    • Feature Request
    • Bug Report
  • Guides
    • Installation Guides
    • Troubleshooting
  • Kexts
    • Kexts problems
    • Requests
  • Supported Hardwares
    • Working Builds
    • Working Hardwares
  • Benchmark
    • Intel
    • AMD
  • Virtual Machine Discussions
    • VMware

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Found 86 results

  1. Yosemite zone installation problem (log file included) Hi, I tried to install yosemite zone on my pc that have this specs: CPU: intel g2030 3.0 ghz RAM: 4gb GPU: intel graphics And tried to configure bios like in the installation tutorial, but when the installation is in progress; after like 80% the installer stops and shows me a log file, so please read it and help to install yosemite zone on my computer. Installer Log 27-May-2016.txt
  2. bharatkhanna29

    Debugger not config hanging in Yosemite

    While installing Yosemite zone i am facing some issues When i used -v flag, setup ran but got hanged within seconds and debugger not config msg displayed When i used -v -x, no setup ran and in that dos type screen only it displayed debug not config When i used -v -x GraphicsEnabler=no, setup ran but setup kinds of get partially hang. I was able to move my mouse and select languages but i wasn't able to go further When i used -v -x GraphicsEnabler=no cpus=1, setup ran completely and i finally set my niresh to install but on 14 minute left(after stuck at 14 mins for more than 2-3 mins). Msg displayed debugger not config hanging(msg displayed like a dos type lines on a gui setup i hope you understood) My pc config:- intel i7 4790k OC Amd FirePro W7000. //graphic card Asus Sabertooth Z97 Mark II. //motherboard Corsair 8x2 I previously installed Mavericks 10.9 and it installed completely fine just i was having some issues with sound, i dont know about network because i dont have ethernet connection, i have netgear wireless adapter which i knew very well that it cant get installed on a mac
  3. Stuck at installation logo (boot) So recently I decided to try Yosemite Zone on my computer. But just when I tryed to boot into the installation, the screen stucked: What flags should I try? I should say that I have a skylake CPU. I know also, that normally an apple logo is being showed at the installation and I found it strange, that here it's the hackintosh logo.
  4. Not Able to Install on Hp15r201tx I am Not able to install, I firstly Created a Bootable USB with TRANSMAC and booted it simply. But Nothing happing???????????Please provide Step by step Guide for HP15R201TX and including Bios Settings also May be Bios Settings are Not Correctly Changed by Me... @Niresh @iankit Help Mee....If anyone has answer please help mee
  5. Not Able to Install on Hp15r201tx I am Not able to install, I firstly Created a Bootable USB with TRANSMAC and booted it simply. But Nothing happing???????????Please provide Step by step Guide for HP15R201TX and including Bios Settings also May be Bios Settings are Not Correctly Changed by Me... @Niresh @iankit Help Mee....If anyone has answer please help mee
  6. nidhalkratos

    Tuturial Suggestion Help

    Hi, I have waited for the day to get mac working to experience it for the first time in my life, I tried so many tutorial but there was always some point where I end up failing. I thing that most of the problems I faced were hardware issues. Anyway , I have an acer aspire 5733 laptop with intel i3 370m cpu , 4 gigs of ram, (check out the attached file for all the information extracted by cpu-z) Could you please point me to some tutorial that would work for my situation exactly ? I really appreciate your help. I am really desperate now , I sacrificed all my files by formatting the entire hard drive just to mac working , and yet I failed. Note that I do NOT have any access to any real mac and I almost have no experience in using it (That is why I wanted to install it in the first place) , I do have experience with Linux and windows though (If that would help) Thank you very much for helping me NIDHAL-PC.txt
  7. Downloaded yosemite-zone Haswell supported restored with restore.pkg got two partitions like this, booted with UEFI and got clover booted now when started with /haswell it shows a apple logo with no progress bar and it stays there forever. Entered bootflags like cpus=1 GraphicsEnabler=No -v -x -f i loads than shows black screen I It also stays forever. What to do?? I got Hp Envy 15-u110dx x360 Processor : intel core i5-5200U CPU@ 2.20Ghz Graphics : Intel HD Graphics 5500 RAM : 8GB HDD : 1TB
  8. NikPezzotto

    TOSHIBA SATELLITE A300 LAPTOP

    Hi guys, I'm installing Hackintosh Zone yosemite 10.10.1 on toshiba satellite a300 laptop: intel pentium p6200 2,26ghz (dual-core) aty mobility radeon 3450/70 The installation from USB key works with USBBusFix=Yes (fix waiting for root device) and is completed successfully, but at next reboot pc doesn't work. I have tried with bootflag: -x -f ncpi=0x3000 GraphicEnabler=yes/no PCIRootUID=0/1 but I can't solve issue. Attach File: my verbose mode screen. Any suggestion ??? thaks you for support!
  9. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  10. Dell Latitude E6400 http://www.dell.com/us/dfb/p/latitude-e6400/pd Tech Specs Including pictures of error and bootflags I used.
  11. I am stuck in the installation of Yosemite 10.10.1 on a HP Elitebook 8560p, after booting into the Yosemite Zone installation. Specs: - CPU ( Intel Core i5-2520M Processor 2.50 Ghz) - Graphic Card by exact name (Intel HD Graphics 3000) - Wlan (Intel Centrino Advanced - N 6205) After loading the voodooPS2 trackpad kext there comes a respons with "No interval found for . Using 800000", after a while the line "Still waiting for root device" shows up with no progress.. Used the site google.com but no specific fixxes for my specific installation fail.. is there anyone here with working bootflags or other fixxes for this problem? Thank you in advance
  12. I am trying to install Yosemite 10.10. i downloded iso and also dmg file so i tryed both bootable disk and also i tryed bootable USB. but every time instalation stuck at [PCI configuration begin]. i tryed many things like /amd -v , /amd1 -v , /amd64 -v , /amd -32 , npci=0x2000,npci=0x3000,PCIRootUID=1 etc. anyone know what should i do ? my PC Specs are :- AMD Phenom ll x4 945 Processor ASUS M5A78L-M/USB3 Motherboard Sapphire R9 270x Toxic 2 GB Graphics Card.
  13. Hey all! First of all I have to apologize for my language mistakes, I am from Germany. These are my Computer Specs: - Intel Core i5 4460 - Geforce MSI GTX 970 - Asus Z87-C - 12 GB DDR3 Ram (2 slots with 1600 MHz, 1 slot with 1333MHz) - Samsung EVO 850, 500 GB SSD - Seagate SSHD 2 TB My Problem: I managed to Boot into Chameleon Bootloader first. Because I've read through some Guides here to get to installation with my Graphics Card (Geforce GTX 970 from MSI) I used these Boot Flags: After booting with these Bootflags installation started, and I could partition my SSD as I wanted to, but while installing it suddently aborted, and there was an error. Now everytime I want to try it again with the same boot flags, i can't even get to installation. It says (as attachment): "Debugger not configured. hanging" I really want to get Yosemite running. I also included my BIOS Settings in the Attachments. Please help me out! Thank you! Kosta
  14. Hi, guys! I installed the Niresh12495-OSX-10.8-USB version into my Toshiba Satellite C855-S5214. This laptop originally comes with an Intel B970 processor, but I changed it to a Pentium 2030M for virtualization support (VT-x) and upgraded to 8GB DDR3 1600 MHz RAM. I also changed out the half pci-e wifi to an Atheros AR9280 for native OS X support and added an iOmega Bluetooth 4.0 USB dongle, which is also natively supported so long as EHCI loads properly. Now that i stated all the mods, I guess I can now ask: How can I properly update to 10.8.5 without failing the update installation? LOL I attached the installer log, so hopefully someone can help me figure out what I should do. I know that you may ask, "Why didn't you just use Niresh 10.8.5?" The reason I didn't, although I tried, is that the 10.8 version is automagically giving me 771 MB of VRAM under Intel HD Graphics (based on HD 2500) for this processor whereas the 10.8.5 distro is giving me a black screen or whatever else it may do and I have no idea where to begin to fix that. LOL I've been going on all this for about a week now. The SMBIOS for this 10.8 install was automatically generated as a MacPro3,1. So, outside of all that crap that I wrote, again I ask: How can I properly update to 10.8.5 without failing the update installation? Thanks for any and all assistance or suggestions you may give and sorry for all the writing. Just trying to be somewhat detailed. LOL Very respectfully, Ricky Installer Log 5-Oct-2015.txt smbios.plist org.chameleon.Boot.plist
  15. suyashcyber94

    Installation help needed..

    Hello everyone, I am trying to install hackintosh in my laptop with specs Dell 5548 Intel i7 5th-gen (perhaps a broad well architecture not sure ) AMD R7 M270 GPU 8GB RAM 1TB HD 1080p display Touchscreen I am not sure if my laptop is supported but still I have tried something. I have downloaded Niresh's Yosemite 10.10.1 with chameleon boot-loader built in Created a USB Using Yosemite Package When I boot it and tried some boot-flags it shows an message error detected....and pausing 5 seconds and go to gray screen with re apple logo and stuck there only. (I don't know why may be because of broad well architecture.) So I have downloaded Yosemite 10.10.3 because I read it supports broadwell but whenever I search regarding hackintosh 10.10.3 I always get updating ones not a clean install. I am eagerly wanting to install hackintosh since few years. Can somebody here help me out?? Thanks
  16. Hello I am currently unable to install Niresh Mountain Lion using a dvd. I have set the correct boot priority to boot from dvd, and to test it out I disabled the hard drive from booting at all. I downloaded the Niresh image file from here And followed this instructional link http://www.macbreaker.com/2013/04/install-mountain-lion-hackintosh-niresh.html?m=1 My system is a Dell xps 625, amd 5600+,6gb and an amd radeon 7700 What else can I try?
  17. Hi, I don't know if i chose the correct forum... I have a Lenovo Ideapad s510p with: - Intel i7 Haswell 1.80 Ghz - Nvidia GeForce Gt 720M - RAM 8 GB - Intel HD Graphics 4400 I've created de DVD-Dual Layer with the iso of Yosemite Zone 10.10.1, I've done the boot with "/haswell" and it all works but when the screen with the hackintosh zone logo disappears, I can't choose the Language because my pc says that I have to connect a bluetooht keyboard! I don't know what to do, please help me!!! P.S. I'm from Italy and my English can be uncorrect, excuse me
  18. dohvahkhin

    Still waiting for root device

    Hello everybody so i'm trying to install yosemite zone on my rig : amd fx 6350 asrock n68 gs4 usb3 fx nvidia ge force gtx 570 So i made a bootable usb key through a virtual machine using the yosemite zone dmg file and the restore pkg. I boot on it with the following boot flags: npci=0x3000 USBBusFix=yes -v -x and i get stuck at still waiting for root device can anyone provide me help the only solution i found was the USBBusFix and it didn't work if i launch it without verbose mode the loading start with the apple logo but it stop half way and display a circle slashed (see pictures of the 2 situation) Thanks and sorry if my english is not very good .
  19. Getting this message on installation: "you can't install OS X on the same disk that contains this installation package". My system using is Linux Mint 17.2 (host), running on virtualbox 5.0.2
  20. Alvaro Ursua

    AMD FX won't boot using Clover

    I tried to install Yosemite 10.10.1 and i have successfully installed it before using the Chameleon bootloader, but i've had no success with the Clover bootloader and that's which bootloader i wish to use as it fixes the Imessage issue, but as I was always stuck between the boot and login screen. I know it has to do with the kernel, but i don't know where i repleace the kernel or if there's certain kexts i have to load. The only way i would make it past was in safe mode which is almost useless. Has anyone had any success on an FX-8xxx Series CPU with the latest version of Yosemite-Zone (10.10.1) using Clover? If so, what configuration did you use? My build: CPU: AMD FX-8320, 3.5ghz Ram: 10Gb DDR3 Graphics: Sapphire Radeon HD 7770 1GB MoBo: ASRock 990FX Extreme3 AM3+
  21. Hi all ! I'm new to forum , can anybody help me with the Yosemite Installation I Have a HP Envy 14 Laptop : http://h20564.www2.hp.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02472181 specs are here How can I install Yosemite with all the drivers here I tried Yosemite-zone.iso to make a bootable usb but it didn't work Please help me guys with some step-by-step tutorial through BIOS settings to Installation of Yosemite Thanks
  22. Intel core i7 4790k 16GB Corsair vengeance pro RAM Samsung 120GB 850 Evo SSD MSI Z97 PC MATE motherboard. I had Yosemite Zone installed and working, tried updating and it no longer let me boot in to the system. I had to reinstall so booted up the USB with the installer using flags; /haswell -v -x and no matter what I do I can't get passed the error message "Debugger not configured. Hanging" after around 4 minutes of installation. Can anybody help?
  23. Hi! (Sorry for my bad english) I'm trying to install the mavericks niresh on my PC but I'm having a lot of troubles, it has an AMD A8-3870 processor, 4gb ram. I already tried to use "amd" "amd -v -x -f" "amd64 -v -x -f" "amd64" and it still not working, always stop in a panic screen or a black screen or the smc old mode bug. I really would love to have it working on my pc (it's a pc, not a notebook), please help me!
  24. Hi everyone and thank you so much for the help! First of all excuse me for my bad English speaking, I would really like to tag every problem of mine with a number because I think it's easier for me (and maybe also for you) to u dertand quickly what we are talking about) I'm trying to install Yosemite in my PC (following the specs) with a usb created with Yosemite zone (10.10.1) and TransMac. CPU Intel core i5 4690K GPU R9 280X from sapphire (but at the moment I'my using the integrated hd 4600 from Intel because it causes less problem in the installation then I will try to adapt the system for the R9) MoBo Asrock z97 extreme 4 Hdd sea gate barracuda 1tb with two partition one for windows (installed in gpt) and one for the Mac I have no dvd reader I have a wireless adapter use by dlink My Audio card is integrated in the mobo I don't know the model I think it' she purity sound 2 My first problem (1) is that when I try to install Yosemite the installation stuck at 8 min left and in the log I can read something like extracting Essential. Pkg: when it freezes (I can t move noting mouse was stopPed)I keep it running for half an hour but nothing happened .this is the biggest problem. At the moment I'm starting the installer with -X because if I don't it get a kernel panic. 2) I would like to know if it is better to install the system with the integrated gpu and then move to the dedicated or start all with the R9 dedicated . 3) what Smbios shuold I use? iMac 15,2 is o.not in the option of naresh preferences 4) what shuold I install to fix my wifi card? (I'll give you the precise model as soon as possible) Thank you so much experts, this is my first hack and I'm so excited, and thank you for the fantastic release! Hope you could help me, please.
  25. Hello! Firstly I want to thanks Niresh for his brilliant work to make the installation of Hackintosh so easy for the beginners. Now, as a beginner I am facing some damn problems and after trying for a week I was unable to solve the problem and hence I am posting here for a solution or suggestion... I am trying to install OS X Yosemite 10.10.1 (niresh distro) and due to some restarting problem at PCI Config Begin, I had to use 'npci=0x2000' or 'npci=0x3000' additional bootflags in my amd processor. Then the installation runs fine but at the very end it showed 'OS X couldn't be installed on your machine' with an error of “running scripts from the package ‘GraphicsEnabler.pkg’ ”, so I unselect the graphics kext from the customization area and the error was changed to “running scripts from the package ‘something_else.pkg’ ”… Hence, I unselect many unnecessary kexts in the customization screen like graphics, sound, network etc and then the installation was ended up with something like "Unable to build boot cache", after that I did some more experiments on the customization tab and then the installation finally ended up with "Undefined error: 0", Now seriously, WTF? Niresh, any ideas? This seems to be a consistent and reproducible problem, Please give me some suggestion about that problem, any type of advice will be highly recommended. Thanking you. Here is my Config (I know poor): Processor: AMD FX-4100 Quad core Graphics Card: AMD Radeon HD 5450 Motherboard: Asus M5A78L-M LX V2 Ethernet: Realtek® 8111E , 1 x Gigabit LAN Controller(s) Audio: Realtek® ALC887 8-Channel High Definition Audio CODEC *2 **Installer Log and screenshot attached. Installer Log 04-09-15.txt
×
×
  • Create New...