Jump to content

definetlyoriginalnamelol

Members
  • Content Count

    3
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About definetlyoriginalnamelol

  • Rank
    Newbie
  • Birthday 05/04/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    macOS
    Windows
    Linux
    MacBook
    iOS
    Hackintosh
  1. So. Another problem happened once again. (Nobody replied to the Yosemite post. Oh well. Let's get on the topic. I used EFI this time to stretch the resolution since i didn't feel like taking photos in UEFI mode, but the errors are the same.) This started showing up before the install, meaning that this is the setup part that it will hang on forever. The last photo isn't that clear on a computer screen, try viewing it on a phone or zooming out of it. Again. I can't disable the GPU in the BIOS or remove it. (Niresh GPU help wont work on laptops.) Using the "cpus=1" or any of the other boot codes, it will show the WindowServer error. But when i got the PID error, the keyboard still responded to the caps lock and some times you can even type and the characters will show up, but then it can freeze completely. Using UEFI's config options and GPU settings (which shows the Intel HD Graphics 4000 drivers only and not Nvdia's Geforce GT 630M) still cause it to lock up. Strangely, when i get to this screen, some weird text starts flickering every 10 seconds or so. Btw, the "hp" command doesn't work. Why did they do that?
  2. Hello. I decided to burn the Yosemite image to my USB flash drive for testing and i was able to install it on a external drive without a problem, but i had to use "/hp" to boot to the installer. I got the bluetooth keyboard message, but i pressed space, everything was fine, after installing, i reboot. Then when i reboot... It wont boot! (Sorry if you see black or stuff around it, it's mostly that this screen is reflective.) Some people say (even Niresh) to disable the GPU in the BIOS, well... The insyde BIOS never had an option for disabling the NVIDIA Geforce GT 630M nor the Intel HD Graphics 4000. Commands didn't help either. I remembered that i managed to install it before, but that was on my main drive. I don't exactly remember it as much. The specs are the same as what it was out of the box. Never upgraded. Never taken apart by me. (except the computer repair shop due to something ruining the USB 3.0) I am trying the High Sierra too (which also crashed, another post coming up.), but Yosemite was the OS i started off with.
Turn Off ADBlock Extension If you have.
×
×
  • Create New...