Jump to content

deejaystage

Members
  • Content Count

    16
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About deejaystage

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Did you find the solution? I have the same problem... Encontraste la solución? Tengo el mismo problema que tu amigo...
  2. I think I putted on the right place, no changes, same issue...
  3. Do you mean edit in clover? Or edit with text editor?
  4. Done, step by step, I still having 7 mb ram. I don't know what's happen with my system...
  5. Update: no signal while updating, just after do sudo grafix replace all reboot and while the update was installing becomes in "no signal"
  6. Yes, upgrade successful, after that no signal
  7. I did it but the result was no signal in the monitor but the hdd still working (I listened it)
  8. Hi! I reinstall everything from zero unchecking this box and the result is black screen
  9. No my friend, when I installed high Sierra I let the box checked... So, do you know if that's the problem? Must I make a fresh installation without this option checked?
  10. Hi! I did everything step by step, 10.13.2 installed, kext into correct place and IGFX to Primary in UEFI but no work... Yesterday I installed AppleIntelSKLGraphicsFramebuffer.kext and the system show the correct vram but it was imposible to normally boot, it causes a black screen, only was boot in safe mode. I deleted that kext and it was posible to boot normally but only with 7MB vram again. So, if you had another solution i will do it!! Thanks a lot!!
  11. Of course! Asus H110M-D, I3 7100, chipset Intel H110, 4GB ram, Intel HD 630, 1920x1080 vga or HDMI, audio ALC887, LAN 8111H, 500GB WD caviar green, High Sierra 10.13 OS Last login: Thu Dec 28 10:50:32 on console iMac-de-kruger:~ kruger$ lspci -nn 00:00.0 Class [0600]: Device [8086:590f] (rev 06) 00:02.0 Class [0300]: Device [8086:5912] (rev 04) 00:14.0 Class [0c03]: Device [8086:a12f] (rev 31) 00:16.0 Class [0780]: Device [8086:a13a] (rev 31) 00:17.0 Class [0106]: Device [8086:a102] (rev 31) 00:1c.0 Class [0604]: Device [8086:a114] (rev f1) 00:1c.7 Class [0604]: Device [8086:a117] (rev f1) 00:1d.0 Class [0604]: Device [8086:a118] (rev f1) 00:1f.0 Class [0601]: Device [8086:a143] (rev 31) 00:1f.2 Class [0580]: Device [8086:a121] (rev 31) 00:1f.3 Class [0403]: Device [8086:a170] (rev 31) 00:1f.4 Class [0c05]: Device [8086:a123] (rev 31) 02:00.0 Class [0200]: Device [10ec:8168] (rev 15) iMac-de-kruger:~ kruger$ Thanks for your fast help!!
  12. Hi guys! I can't work my graphic card, the system says: 7mb vram and everything goes very slowly, neither can to change resolution. I´ve used lilu.kext and inteligraphicsfixup.kext but nothing happens. Kaby Lake I3 Please, I need help Thanks in advance!

Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...