Jump to content

ReluctantLoris

Members
  • Content Count

    10
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About ReluctantLoris

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Ok so i'll try to install this again i guess.
  2. What should I use for videos, cl.ly? It says i shall download CloudApp for win.
  3. @Niresh i solved that error and booted the system. I rebooted it and it's not booting anymore. I select macos from the bootloader, it starts a verbose boot and after a while the computer shuts down. Also i don't know what to do with graphics because it sets resolution to 800x600. I have a gtx750 maxwell and idk how to follow the guide you made because clover's window is too big for the resolution.
  4. allright I didn't know that. However did you see sonething?
  5. Ok i tried right now. It started the installer. I did tools>disks and i tried to format one of my hdds in macos format and it gave me error. Then the hdd vanished. I went on win10 to format the hdd and have it back. When i went back to the bootable usb it gave me error. Here's everything https://drive.google.com/folderview?id=1JYkmjHA4AOaCnBa_aqkXZTyste9MVd2S Edit: ok i tried to boot first the other partition of the usb (the not EFI one) and it got stuck like it did before. Now i booted the efi one and it's booting fine like before. I'm gonna check if i can initiate the hdd. Allright it booted and started some kind of configuration. I waited for it to end and I did a reboot. The problem is that the resolution is too low and i can't see properly Clover's window. What can I do?
  6. @Niresh i forgot to say that that error was given because i have a Samsung M2 NVMe 960pro. I tried to remove it and it kinda worked but with a lot of bugs even during the installation. I can't remember everything clearly now cause it's been like 4 months ago
  7. Hi everybody! I'm trying to install MacOS Sierra on my pc. Here are it's components: Mobo: MSI z270 gaming pro carbon CPU: i7 7700k SSD: Samsung 960pro 512gb Cooler: Corsair Hydro H115i RAM: Corsair Vengeance 2x4gb 3200mhz PSU: EVGA superNOVA g2 850w Case: NZXT s340 When I try to boot it, this is what happens: https://drive.google.com/folderview?id=0BxBEcsO0MK86UEEtQXpSR2YxWms Can anyone help? Thanks

Hackintosh News Feed

News relevant to Hackintosh

×
×
  • Create New...