Jump to content

danpol86

Members
  • Content Count

    9
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About danpol86

  • Rank
    Newbie

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Please install Niresh Yosemite now, at the first boot after installation i have full resolution with the intel hd 3000. after repairing permissions etc etc, i do not have any more acceleration at the new reboot. Sometimes by booting pennete I have acceleration graphic, starting from hard disk n. Ah, I got the Chameleon bootloader
  2. hello, I ask your community help as I installed Niresh Hackintosh Yosemite on a laptop asus x55c. all working except the dedicated INTELHD3000 video card. I have the video card id in the kext intelhd3000.kext and appleintelframebuffer. please just miss the acceleration to get a perfect hackintosh.
  3. I installed niresh maverick but I can not get the graphics acceleration of the intel hd 2500 (ivy bridge). I just miss this to get a great hack. please give me a hand. I attach a picture to you
  4. I think so .. should be an issue of smbios, but I've tried it a lot without success.
  5. Hello, could you please attach me to your config.plist? I have the same card and I would try. Thank you
  6. My Hardware, if someone still wants to help me: Intel® Core ™ i3 Processor- Intel® Chief River Chipset HM76 -Integrated Intel® HD Graphics 3000 / 4000Integrated 802.11 b / g / n Built-in Bluetooth ™ V4.0 (Optional) 10/100/1000 Base T
  7. Hi everyone, I'm trying to install Yosemite on a laptop, exactly Asus x55c. any boot flag I use, I always have this problem. please, can anyone tell me where I am wrong? Root device uuid is '092465652 etc.... Please answer me if you can, I have banged this issue for a while! Thank you all
  8. Kext Nvidia Geforce gt 220 1GB Hello everyone, sorry for my bad English but I would like to ask you how to solve the problem of kext on my video card. Basically I installed 10.9 Mavericks, the video card is recognized by the system exactly, but I did not and I have no graphics acceleration resolutions than the native (1024x768) and the system is not fluid. I used Natit of 10.8.2, but this seems not to work on Mavericks. Please accept tips and many thanks to all.
×
×
  • Create New...