Jump to content

dreadkopp46

Members
  • Content Count

    16
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About dreadkopp46

  • Rank
    Member
  1. cannot get it to work. this is my dsdt: http://www.file-upload.net/download-9077025/DSDT.aml.html is there anything wrong or is it just not working for my machine ? (dell vostro 1510)
  2. Linux: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/420241
  3. Windoze: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419493
  4. OSX: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419483
  5. hmmm... something went wrong and the editing does not work at the moment, so here it goes again: OSX 10.9.1 http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419483 windoze http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419493 linux http://browser.primatelabs.com/geekbench3/420241
  6. A benchmark of my everyday-settings. OCed to 3.3 ghz. The Cpu is capable to go up to ~3.9 ghz on all 4 cores stable with watercooling and 1.625 V oO. since i cannot afford a new cpu these days, i wouldn't push it so far for 24/7 OSX 10.9.1: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419483 Windoze: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/419493 Linux: http://browser.primatelabs.com/geekbench3/420241 unigine valley bench will follow, maybe i will crank the cpu up a little. greetings
  7. Updated to 10.9.1 Therefore I downloaded the 10.9 image from the download section. since my system haltet at boot i needed the Bootflag "USBBusFix=yes" (i didn'T need it for 10.8.5) again i unchecked the Audio-kexts at install to boot the freshly installed System i needed to add the Bootflag "npci=0x2000" I still use freezefix.app. Update from 10.9 to 10.9.1 works flawlessly.
  8. woozaa! hitting keys and clicking mouse didn'T work, but since i suppose it is something usb-realted i managed to get to the installer with the bootflag USBBusFix=Yes. managed to boot into the existing System by adding bootflag npci 0x2000. also boots fine with clover. now i need to install all the kext needed again and try to minimze bootflags. finally get photoshop CC to work. also tesselation is supported, everthing works fine. update to 10.9.1 without problems. i am still using freezefix, don'T know if there is still fermifreeze in 10.9.1. thanks for your help and your great work. hopefully i got some money laying around next month so i can make a small donation
  9. Aloha Community. I am using the System shown in my signature. 10.8.5 works fine with fermi freeze fix. But since there are still graphical issues i am unable to install any adobe products, but need cc. Nevertheless i've been told These graphic relatet issues have been fixed in 10.9. So i donwloaded niresh 10.9 USB .dmg and put it onto my 8gb device. First Thing i noticed was that there is no clover bootloader but chameleon without GUI. I tried various bootflags ( amd amd64 v f x pcirootuid=0 graphicsenabler=no npci=0x2000 or 0x3000 busratio=15) I am stuck at Smc successfully initialised. After That i can just restart my Computer via reser Button. Any ideas what the Problem nicht be?
  10. hmm. i ran into this error when i installed a hacintosh on a intel pc 2 years ago. solved it by unplugging all the other drives /unneded devices. ps: clover should look like this: https://1.bp.blogspot.com/-h6qjooTC8Q4/UO5nn_cbKpI/AAAAAAAAD6Q/8sNZFsQPTkM/s1600/clover+bootloader+screen.png
  11. did you switched from ide to ahci in your bios? also you are using the clover bootloader, right?
  12. @robertszkola: i am using the same motherboard and encountered a similar error. could you please post your bios-settings and bootflags with which you managed to get it to work? if i am correct, the 'bless could not install..' error is no big deal it just means that the disk is not set as bootable, which is no problem since we are using clover or chameleon. still i am stuck at first boot. greetings
×
×
  • Create New...