Jump to content

ayandon

Members
  • Content Count

    10
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ayandon

  • Rank
    Member
  • Birthday 08/06/1981

Profile Information

  • Gender
    Male

Recent Profile Visitors

938 profile views
  1. Dear Friends, I am new to the Hackintosh World. Building a Hackintosh with your suggestions and some tutorials. I installed High Serria (from App store) on my i3 2120 Socket-1155 Processor with ASUS H61M-CS motherboard. I added a Zotec GT 610 Graphics card with DVI connection. https://valid.x86.fr/pwmdim With nv_disable=1 the system is totally stable, tested for 2 days non-stop but the graphics is not optimized. Then I installed the Nvidia Webdriver using the Nvidia Webdriver installer script (https://github.com/Benjamin-Dobell/nvidia-update). Then I also removed nv_disable=1 and optionally added nvda_drv=1. The system starting perfectly. Login screen and Desktop is fine BUT the system gets rebooted just after 5 /10 seconds of using there is some kind flicker in the display and the system hangs or reboots! Here is the YouTube video of the issue - [MEDIA=youtube]Lq9Rda4lsV8[/MEDIA] I also tried with and without WhateverGreen.kext (including Lilu.kext) but no help. Here is the default config file with Stable system with no proper graphics - http://txt.do/dyluk Here is the config after installing the Nvidia Web driver (387.10.10.10.40.105) - http://txt.do/dyluy P.S. NVRAM is working properly. Checked. Pls suggest. Thanks a lot.
  2. I am staked at the WHITE Apple Loading Screen with my Mavericks 10.9.4 with Chameleon. My HD5450 H/W ID is: 0x68F91002 I have an older driver (ver 1.14.21 12975) which works perfectly but Preview.app crashes all the time. http://test.gigahertz.net.in/mac/hack/ATI%20HD5450.Zip For this driver, I do not need to add any extra boot parameters. Pls suggest.
  3. I am staked at the WHITE Apple Loading Screen with my Mavericks 10.9.4 with Chameleon. My HD5450 H/W ID is: 0x68F91002 I have an older driver (ver 1.14.21 12975) which works perfectly but Preview.app crashes all the time. http://test.gigahertz.net.in/mac/hack/ATI%20HD5450.Zip For this driver, I do not need to add any extra boot parameters. Pls suggest.
  4. I am staked at the WHITE Apple Loading Screen with my Mavericks 10.9.4 with Chameleon. My HD5450 H/W ID is: 0x68F91002 I have an older driver (ver 1.14.21 12975) which works perfectly but Preview.app crashes all the time. http://test.gigahertz.net.in/mac/hack/ATI%20HD5450.zip For this driver, I do not need to add any extra boot parameters. Pls suggest.
  5. Hello, I have successfully installed Niresh Mavericks 10.9. But when ever I want to install any other 'free' mac softwares, like XCode etc. It is asking me to update my Mavericks to 10.9.5 (I think) But when I update it from App Store, after update the system doesn't boot up, hangs at the Apple White screen. Pls tell me how can I update my Mavericks without breaking my hackintosh? Regards
  6. Dear Friends, I have successfully installed Niresh Mavericks on my Core2Due system DELL based system. It was running with IGP and 4GB RAM. No issue. Today, I bought a Zotac GT 610 PCI-Ex Graphics card and run a fresh install. Method-1 When I boot the DVD, I put USBBusFix=Yes -v (I used to do the same when I used IGP only) But just after the CUI text output, not even one screen full of text, the PC gets rebooted. Method-2 I install Mavericks with IGP only, removing the Graphics card. Make system updates. Downloaded the GT610 driver file. But still no help. Then it stucked at the white Apple Logo screen. Can you please suggest what to do? Pls suggest....
  7. Dear Friends, I am using Niresh Mavericks. Currently, its running fine with IGP but the graphics is slow. Please suggest a good Low-profile Graphics card that I can install and use 'out-of-box'? P.S. Recently I bought a Zotac GT 610 Graphics card but I couldn't able to make it run! No boot flag is working. I took a Radeon HD7750 card from my friend, and it worked smoothly but its not low-profile so can't install it in my slim cabinet.
    So smooth installation as easy as installing Windows 7! Just have to follow steps and add the USBBusFix=Yes
  8. Dear friend, I have successfully installed Maverick Hackintosh on a old Core2Duo based system with 4GB DDR2 RAM and Radeon HD7750 Graphics card. I also have Broadband Internet connection. Currently, I can login and use iTunes, App Store, iCloud. No problem here. But iMessage is not working. When I give my Apple ID and password, either the loader keeps rotating or says - 'Activation Error'. Pls suggest what to do? Version: OS X 10.9.5 (13F1507)
×
×
  • Create New...